Nytt produktområde – LignaPal

//Nytt produktområde – LignaPal

Nytt produktområde – LignaPal

Distribution av LignaPal träfenerer i Sverige

Norveco sköter försäljningen av LignaPal selection tillsammans med företaget Marmara som har över 30års erfarenhet av fanertillverkning, försäljning och marknadsföring världen över.

LignaPalselection är ett produktområde från Leeuwenburgh, ett holländskt företag och känt för sin höga kvalité på träfanér runt om i världen. Leeuwenburgh Fineer har varit aktiv i faner marknaden under årtionden över hela värden. Ända från början har strävan efter kvalitet varit i centrum. En ambition som erkänns av experter inom trä-industrin och har många referenser i världen.

Lignapal består av fanér som lackats redan i fabrik, och kommer levererade färdiga med en tunn skyddsfilm ovanpå faneret. Genom att lackeringen sker redan i fabrik uppnås en mycket hög finish av lackningen som tidigare bara de bästa lackeringsverkstäderna kunde erbjuda. Det skyddar även faneret från värme och ljusskador. Lackningen sker under mycket kontrollerade former vilket möjliggör en hög konsekvent kvalité. Möjliggör även att man kan efterbeställa faner lång tid efter första leveransen och kunna vara säker på att faneret har samma kvalité.

Fördelarna:
Att använda Lignapal sparar tid och lack kostnader.
• Lignapal garanterar en konsekvent hög kvalité.
• Lignapal har en lackerad yta som även kan användas som grundfärg.
• Lignapal erbjuds i olika glans nivåer, från matt till högglans
• Lignapal finish är miljövänlig.
• Lignapal möjliggör kontroll i hela ledet, från beställning till färdig produkt.

Välkommen att kontakta oss för ett varuprov!

2014-01-29T10:23:17+00:00